Blogs

Verhalen achter de foto's en Cockapoo

07-07-2021

Dag vrienden, 

In mijn vorige leven, als hobby fotograaf, heb ik best heel veel foto’s gemaakt. Als ik zelf naar mijn foto’s kijk, dan komt daar een gevoel bij. Een emotie, wat er gebeurd op dat moment. Was het warm, waaide het, zat ik in de auto of zat ik buiten, en was ik alleen of met Regine? Noem maar op. Dit zijn allemaal verhalen die voor jullie geheim zijn en verscholen blijven, omdat alleen Regine en ik weten waar de foto is genomen, op welke precieze plek en onder welke omstandigheden. Voor de foto’s die ik verkoop op Dibond, om aan de muur te hangen in je huis of tuin (aan de schutting, om je tuin op te leuken, je weet het maar nooit per slot van rekening). Bij deze foto’s die ik verkoop heb ik verhalen geschreven, zodat ook jullie de verhalen achter de foto’s leren kennen. Wat er gebeurde naast mij, achter mij, ik geef alles vrij. Je kan als het ware met mij mee kijken. Dat geeft de foto een extra waarde mee. Dit hebben wij recent aan de site veranderd. Klik hier als je het leuk vind om een kijkje te nemen!

We zijn de site nog steeds aan het optimaliseren, er klopt het een en ander niet, maar we maken grote stappen. Hier gaan jullie snel meer over horen!

Een ander nieuwtje uit Harderwijk wil ik graag met jullie delen. We krijgen gezinsuitbreiding, een puppy! En niet zomaar een puppy, een superpuppy. Namelijk een ‘Cockapoo’. Zijn moeder (zie de foto) komt uit Wales en zijn vader is een echte Hollander. Thuiswerkend onder de naam ‘Willem de wippert’. Zijn moeder heet Beertje. Soms is de realiteit erger dan de fantasie. We zijn wel een beetje afhankelijk van Willem de W., zoals hij in kringen wordt genoemd, want we zijn nummer 4 op de lijst. Hij zal dus wel moeten presteren. In september moet het allemaal gaan gebeuren. Als alles spoedig verloopt dan kunnen we ergens begin maart ons kind gaan verwelkomen. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we hem of haar gaan noemen. De eerste voorkeur was Willem, maar dat klinkt wellicht wat gek voor een teefje. Willemien of Willeke klinkt toch weer heel anders. Het moet een beetje makkelijk zijn. We hebben getwijfeld over Rafiki (Swahili voor ‘vriend’), dit kan je ook leuk afkorten naar Raf. Maar we hebben al een Jambo en Selphy, dus de zoektocht naar een wat meer Nederlandse naam is begonnen. Persoonlijk denk ik ook dat Willem de W. dat wel op prijs zal stellen. Voor suggesties staan we natuurlijk altijd open.

Ten slotte nog een korte update over mijn gezondheid. Ik kan gelukkig weer de hele dag in de rolstoel zitten zonder problemen. Helaas laat mijn conditie het niet altijd toe, maar ik ga wekelijks extra fysio oefeningen doen om mijn conditie op peil te krijgen. 

Nu écht last, but not least: Ik mag volgende week woensdag mijn nieuwe oogprothese ophalen. Dit keer hebben we gekozen voor een bruine, dat past namelijk beter bij de kleur van onze Cockapoo. 

Vrienden, tot snel! Geniet van deze zomer, wees lief en tot ziens. 

Adri