Blogs

Niet te geloven -Deel 4

Hoi vrienden, 

Daar zijn we al weer, met een nieuw deel van de nu al veelbesproken hitserie ‘Niet te geloven’. Deel 4 dit maal. Deel 3 heb ik helaas door gebrek aan tijd niet kunnen maken maar die was ook niet zo belangrijk.

Ik wil graag beginnen waar ik geëindigd ben in deel 2, namelijk met Ziggy onze hoogbegaafde Cockapoo. De brandende hoepel gaat helaas niks worden. Na overleg met een dolfijnen trainer werd dat geconcludeerd. Ook een tijger lijkt moeilijk haalbaar. Maar, Ziggy kan inmiddels op een bel drukken! Dat is haar van de week aangeleerd door onze privé-trainster Kim. Ik heb er zelf bij gezeten en het mogen aanschouwen, anders had ik het niet kunnen geloven. Ze had het Ziggy binnen 20 minuten, door middel van beloningen, aangeleerd. Ziggy doet het nu getrouw en met veel plezier; iedere druk op de bel levert immers een koekje op. Nu was dit eigenlijk niet gelijk het doel van de bel, we willen graag dat Ziggy op de bel leert te drukken wanneer ze moet poepen of plassen. Dan kan ze dat namelijk buiten doen, dat scheelt binnen heel wat schoonmaakwerk. Hoe we die link gaan leggen, tussen de bel en je behoeftes doen, weten we nog niet. Maar dat precies een peace of a cookie zijn, zoals van Gaal dat zegt. 

En dit is nog niet al het nieuws, want Adri gaat weer een lezing geven. Ditmaal voor groep 4 van een basisschool in Ermelo. Aangezien ik er een tijdje uit ben geweest moet ik de lat niet meteen te hoog leggen. Mensen uit groep 4 van de basisschool zijn hopelijk wat minder kritisch. Het geheel wordt aangekleed met een heuse kleurplaten-wedstrijd en afgesloten met een bezoek aan de Apenheul. Een project van een week of 4, maar wel heel gaaf om te doen! 

Om het geheel compleet te maken heb ik mijn tweede booster-prik gehad. Bente is behalve mijn assistente nu ook mijn chauffeur geworden. Dromen zijn bedrog, de kat bestaat nog. Ons katten beeld staat nog steeds in de voortuin. en het aller mooiste cadeautje van het jaar 2022 is wel dat wij vanaf de maand april weer mogen vergaderen in onze Koningrijk-zaal. Na twee jaar online vergaderen is dat wel heel fijn, iedereen weer zien. Dat is heerlijk en bijna niet te geloven. Maar misschien dat ik jullie daar nog wel meer over vertel in het volgende blog.

Tot zover. Groetjes uit studio Harderwijk, namens mij & Bente die dit typt, waarvoor mijn grote dank. 

Vriendelijke groeten, 

Adri

Niet te geloven -Deel 4

Hoi vrienden,  Daar zijn we al weer, met een nieuw deel van de nu al veelbesproken hitserie ‘Niet te geloven’. Deel 4 dit maal. Deel 3 heb

Lees verder »

Niet te geloven -Deel 2

21-5-2022 Hallo vrienden,  Wat ik jullie nu ga vertellen is echt niet te geloven. Onze hond Ziggy is de slimste, intelligentste en snelst lerende pup van de klas.

Lees verder »

Goed nieuws

28-01-2022 Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste

Lees verder »

De tijd vliegt

13-10-2021 Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien

Lees verder »

Welkom

14-05-2018 WELKOM Een nieuwe website, het werd tijd. Bloed, zweet en tranen. Even dit, even dat en dan 500 keer. Dat is samen heel veel

Lees verder »

Kunstwerk in huis

11-12-2018 De foto’s op DiBond van mijn webshop kunnen geen betere plek verdienen, dan bij u in uw woonkamer aan de muur. Daarom hebben we

Lees verder »

Super trots op

08-01-2019 Een tijdje terug werd ik benaderd door Henk van Os. Hij is 1 van de eigenaren van Trendies by Me. Hij verkoopt exclusieve dames

Lees verder »

Winterslaap

15-01-2019 Sinds 3 weken mag ik weer voorzichtig in de stoel zitten. Best bijzonder als je vanaf maart in bed gelegen hebt. Het is niet

Lees verder »

Bewuster fotograferen

22-01-2019 De laatste jaren, toen ik nog actief was als fotograaf heb ik geprobeerd bewuster te gaan fotograferen. Een foto is zoveel mooier als je

Lees verder »

Geluk

12-02-2019 Naast veel geduld heb je ook weleens geluk nodig om een leuke foto te kunnen maken. In dit geval zaten we al een tijdje

Lees verder »

Knuffelende olifanten

19-02-2019 Elke foto moet een verhaal vertellen. Leuk is wel dat iedereen zijn eigen verhaal bedenkt. Anne-Xin dacht bijvoorbeeld dat deze olifanten aan het knuffelen

Lees verder »

Zomer nieuws

21-11-2019 Zomer nieuws!Ik wil graag iets met jullie delen!Het gaat over iets wat ik deze zomer heb mogen meemaken!Zoals velen van jullie al weten ben

Lees verder »

Goede voornemens

09-12-2020 Lieve mensen,  Ik moet mij een beetje schamen, 28 november 2018 schreef ik mijn eerste blog met het idee om dit minimaal maandelijks te

Lees verder »

Vacature en 38 postcards

28-01-2021 Corona, eigenlijk ben ik er wel een beetje klaar mee. Je kan de tv niet aanzetten of je wordt er wel mee geconfronteerd.  Zelf heb

Lees verder »

Ideeën

03-03-2021 Dag vrienden en vriendinnen, Helaas kan ik niet zien hoe vaak mijn blog gelezen wordt. Bij mijn vorige blog, genaamd ‘Vacature en 38 postcards’,

Lees verder »

Storm, regen en wind

14-04-2021 Goedemiddag lieve blog-vrienden en vriendinnen,  Zoals jullie weten verkoop ik al enige tijd, tot tevredenheid van velen en ook mijzelf, foto’s op Dibond. Foto’s

Lees verder »

Expositie(tje)

13-05-2021 Het moest even geheim blijven, maar nu kunnen we het eindelijk verklappen: ik heb een nieuwe expositie in Harderwijk. Een expositie bij Fysio Totaal

Lees verder »

Even kwijt

21-07-2021 Dag vrienden Ik heb lang zitten twijfelen, maar ik geloof dat ik dit toch even kwijt wil. Zoals veel van jullie weten, ben ik

Lees verder »

Rollercoaster

11-08-2021 Er kan in één weekje veel gebeuren… Eén van de belangrijkste dingen iedere ochtend is de vraag of de zon schijnt. Gaan we naar

Lees verder »

Inspiratie

31-08-2021 Hoi blog-vrienden, Alweer een nieuw blog, maar nog wel op de oude site. Een nieuwe site kost altijd meer tijd dan je denkt. Maar

Lees verder »

De tijd vliegt

Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien in

Lees verder »

De tijd vliegt – Deel 2

Beste blogvrienden, De tijd vliegt en in mijn geval nog sneller dan ik denk, hoewel ik best snel kan denken. Maarja, dat is weer wat anders.  Zoals

Lees verder »

Goed nieuws!

Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste plaats

Lees verder »