Blogs

De tijd vliegt – deel 2

23-12-2021

Beste blogvrienden, De tijd vliegt en in mijn geval nog sneller dan ik denk, hoewel ik best snel kan denken. Maarja, dat is weer wat anders.  Zoals jullie weten ben ik met een nieuwe website bezig, een nieuw platform op WordPress. We hebben besloten om de lay-out van de site wat op te frissen en aan te passen. Dit omdat de site mij nog steeds aanspreekt. We hebben ook een nieuwe pagina toegevoegd, waarop filmpjes staan die Regine heeft gemaakt tijdens onze reizen. Zo kunnen jullie ook bewegende beelden zien. Niet alleen van de omgeving, maar ook van de dingen die we daar mee maakten. Ik probeer deze filmpjes regelmatig te vervangen door nieuwe zodat het wat interessanter wordt om de site te blijven bezoeken. Uiteraard is ook de webshop vernieuwd en wat gebruiksvriendelijker gemaakt. Vol met nieuwe opties, zoals verhalen bij de foto’s, vergrootfunctie en je kan Dibond foto’s bij mensen thuis zien hangen. Ook zijn we bezig met acties. Bijna te veel om op te noemen dus. Maar zoals je weet vliegt de tijd, dus je hoeft er niet lang op te wachten. Kenzo groeit als kool en is inmiddels al geen ‘cub’ meer, maar net zo groot als de vijf jaar oudere Jambo. Volgende week mag Regine op visite bij onze nieuwe pup, deze is dan inmiddels 3 weken oud. (Zie hier onder een leuke foto van één van de pups, waarbij de oogjes langzaam openen) Dan gaan de oogjes open, maar bij Regine zijn ze dicht gegaan en blauw geworden. Voor een kleine vergoeding wordt dit vakkundig in Utrecht gedaan. Ze heeft namelijk haar oogleden laten liften. Hopelijk hebben ze niet teveel weg gehaald, dat lijkt me lastig… altijd met je ogen open slapen.  Dus als Regine volgende week haar ogen open weet te krijgen, kan ze de pups gaan bewonderen. We zijn er vrijwel zeker van dat we een vrouwtje kunnen krijgen, maar we hebben nog steeds geen leuke naam gevonden. Als jullie willen meedenken, zie ik de reacties graag tegemoet! In het gewone dagelijkse leven is er niet veel gebeurd. Gelukkig heb ik vorige week mijn booster-prik mogen ontvangen, zonder bijwerkingen. Één van de vaste leden van ons PGB-team, dus de dames die mij verzorgen, gaat er een tijdje tussenuit voor haar stage in het buitenland. Dat betekent dat we iemand missen in ons team en we zoeken daar voor nog een vervangster. Ben of ken jij misschien iemand uit de zorg, die in de omgeving Harderwijk woont en zin heeft in deze leuke job? Parttime werk, goed betaald en een gezellig team. Kijk maar naar onderstaande foto! Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje via de mail waarin je wat over jezelf verteld en je cv mee stuurt.  Tot zover, uiteraard horen jullie zo snel mogelijk over de nieuwe site!  Tot snel!

Niet te geloven -Deel 4

Hoi vrienden,  Daar zijn we al weer, met een nieuw deel van de nu al veelbesproken hitserie ‘Niet te geloven’. Deel 4 dit maal. Deel 3 heb

Lees verder »

Niet te geloven -Deel 2

21-5-2022 Hallo vrienden,  Wat ik jullie nu ga vertellen is echt niet te geloven. Onze hond Ziggy is de slimste, intelligentste en snelst lerende pup van de klas.

Lees verder »

Goed nieuws

28-01-2022 Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste

Lees verder »

De tijd vliegt

13-10-2021 Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien

Lees verder »

Welkom

14-05-2018 WELKOM Een nieuwe website, het werd tijd. Bloed, zweet en tranen. Even dit, even dat en dan 500 keer. Dat is samen heel veel

Lees verder »

Kunstwerk in huis

11-12-2018 De foto’s op DiBond van mijn webshop kunnen geen betere plek verdienen, dan bij u in uw woonkamer aan de muur. Daarom hebben we

Lees verder »

Super trots op

08-01-2019 Een tijdje terug werd ik benaderd door Henk van Os. Hij is 1 van de eigenaren van Trendies by Me. Hij verkoopt exclusieve dames

Lees verder »

Winterslaap

15-01-2019 Sinds 3 weken mag ik weer voorzichtig in de stoel zitten. Best bijzonder als je vanaf maart in bed gelegen hebt. Het is niet

Lees verder »

Bewuster fotograferen

22-01-2019 De laatste jaren, toen ik nog actief was als fotograaf heb ik geprobeerd bewuster te gaan fotograferen. Een foto is zoveel mooier als je

Lees verder »

Geluk

12-02-2019 Naast veel geduld heb je ook weleens geluk nodig om een leuke foto te kunnen maken. In dit geval zaten we al een tijdje

Lees verder »

Knuffelende olifanten

19-02-2019 Elke foto moet een verhaal vertellen. Leuk is wel dat iedereen zijn eigen verhaal bedenkt. Anne-Xin dacht bijvoorbeeld dat deze olifanten aan het knuffelen

Lees verder »

Zomer nieuws

21-11-2019 Zomer nieuws!Ik wil graag iets met jullie delen!Het gaat over iets wat ik deze zomer heb mogen meemaken!Zoals velen van jullie al weten ben

Lees verder »

Goede voornemens

09-12-2020 Lieve mensen,  Ik moet mij een beetje schamen, 28 november 2018 schreef ik mijn eerste blog met het idee om dit minimaal maandelijks te

Lees verder »

Vacature en 38 postcards

28-01-2021 Corona, eigenlijk ben ik er wel een beetje klaar mee. Je kan de tv niet aanzetten of je wordt er wel mee geconfronteerd.  Zelf heb

Lees verder »

Ideeën

03-03-2021 Dag vrienden en vriendinnen, Helaas kan ik niet zien hoe vaak mijn blog gelezen wordt. Bij mijn vorige blog, genaamd ‘Vacature en 38 postcards’,

Lees verder »

Storm, regen en wind

14-04-2021 Goedemiddag lieve blog-vrienden en vriendinnen,  Zoals jullie weten verkoop ik al enige tijd, tot tevredenheid van velen en ook mijzelf, foto’s op Dibond. Foto’s

Lees verder »

Expositie(tje)

13-05-2021 Het moest even geheim blijven, maar nu kunnen we het eindelijk verklappen: ik heb een nieuwe expositie in Harderwijk. Een expositie bij Fysio Totaal

Lees verder »

Even kwijt

21-07-2021 Dag vrienden Ik heb lang zitten twijfelen, maar ik geloof dat ik dit toch even kwijt wil. Zoals veel van jullie weten, ben ik

Lees verder »

Rollercoaster

11-08-2021 Er kan in één weekje veel gebeuren… Eén van de belangrijkste dingen iedere ochtend is de vraag of de zon schijnt. Gaan we naar

Lees verder »

Inspiratie

31-08-2021 Hoi blog-vrienden, Alweer een nieuw blog, maar nog wel op de oude site. Een nieuwe site kost altijd meer tijd dan je denkt. Maar

Lees verder »

De tijd vliegt

Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien in

Lees verder »

De tijd vliegt – Deel 2

Beste blogvrienden, De tijd vliegt en in mijn geval nog sneller dan ik denk, hoewel ik best snel kan denken. Maarja, dat is weer wat anders.  Zoals

Lees verder »

Goed nieuws!

Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste plaats

Lees verder »