Blogs

Verhalen achter de foto’s en Cockapoo

07-07-2021

Dag vrienden, 

In mijn vorige leven, als hobby fotograaf, heb ik best heel veel foto’s gemaakt. Als ik zelf naar mijn foto’s kijk, dan komt daar een gevoel bij. Een emotie, wat er gebeurd op dat moment. Was het warm, waaide het, zat ik in de auto of zat ik buiten, en was ik alleen of met Regine? Noem maar op. Dit zijn allemaal verhalen die voor jullie geheim zijn en verscholen blijven, omdat alleen Regine en ik weten waar de foto is genomen, op welke precieze plek en onder welke omstandigheden. Voor de foto’s die ik verkoop op Dibond, om aan de muur te hangen in je huis of tuin (aan de schutting, om je tuin op te leuken, je weet het maar nooit per slot van rekening). Bij deze foto’s die ik verkoop heb ik verhalen geschreven, zodat ook jullie de verhalen achter de foto’s leren kennen. Wat er gebeurde naast mij, achter mij, ik geef alles vrij. Je kan als het ware met mij mee kijken. Dat geeft de foto een extra waarde mee. Dit hebben wij recent aan de site veranderd. Klik hier als je het leuk vind om een kijkje te nemen!

We zijn de site nog steeds aan het optimaliseren, er klopt het een en ander niet, maar we maken grote stappen. Hier gaan jullie snel meer over horen!

Een ander nieuwtje uit Harderwijk wil ik graag met jullie delen. We krijgen gezinsuitbreiding, een puppy! En niet zomaar een puppy, een superpuppy. Namelijk een ‘Cockapoo’. Zijn moeder (zie de foto) komt uit Wales en zijn vader is een echte Hollander. Thuiswerkend onder de naam ‘Willem de wippert’. Zijn moeder heet Beertje. Soms is de realiteit erger dan de fantasie. We zijn wel een beetje afhankelijk van Willem de W., zoals hij in kringen wordt genoemd, want we zijn nummer 4 op de lijst. Hij zal dus wel moeten presteren. In september moet het allemaal gaan gebeuren. Als alles spoedig verloopt dan kunnen we ergens begin maart ons kind gaan verwelkomen. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we hem of haar gaan noemen. De eerste voorkeur was Willem, maar dat klinkt wellicht wat gek voor een teefje. Willemien of Willeke klinkt toch weer heel anders. Het moet een beetje makkelijk zijn. We hebben getwijfeld over Rafiki (Swahili voor ‘vriend’), dit kan je ook leuk afkorten naar Raf. Maar we hebben al een Jambo en Selphy, dus de zoektocht naar een wat meer Nederlandse naam is begonnen. Persoonlijk denk ik ook dat Willem de W. dat wel op prijs zal stellen. Voor suggesties staan we natuurlijk altijd open.

Ten slotte nog een korte update over mijn gezondheid. Ik kan gelukkig weer de hele dag in de rolstoel zitten zonder problemen. Helaas laat mijn conditie het niet altijd toe, maar ik ga wekelijks extra fysio oefeningen doen om mijn conditie op peil te krijgen. 

Nu écht last, but not least: Ik mag volgende week woensdag mijn nieuwe oogprothese ophalen. Dit keer hebben we gekozen voor een bruine, dat past namelijk beter bij de kleur van onze Cockapoo. 

Vrienden, tot snel! Geniet van deze zomer, wees lief en tot ziens. 

Adri 

Niet te geloven -Deel 4

Hoi vrienden,  Daar zijn we al weer, met een nieuw deel van de nu al veelbesproken hitserie ‘Niet te geloven’. Deel 4 dit maal. Deel 3 heb

Lees verder »

Niet te geloven -Deel 2

21-5-2022 Hallo vrienden,  Wat ik jullie nu ga vertellen is echt niet te geloven. Onze hond Ziggy is de slimste, intelligentste en snelst lerende pup van de klas.

Lees verder »

Goed nieuws

28-01-2022 Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste

Lees verder »

De tijd vliegt

13-10-2021 Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien

Lees verder »

Welkom

14-05-2018 WELKOM Een nieuwe website, het werd tijd. Bloed, zweet en tranen. Even dit, even dat en dan 500 keer. Dat is samen heel veel

Lees verder »

Kunstwerk in huis

11-12-2018 De foto’s op DiBond van mijn webshop kunnen geen betere plek verdienen, dan bij u in uw woonkamer aan de muur. Daarom hebben we

Lees verder »

Super trots op

08-01-2019 Een tijdje terug werd ik benaderd door Henk van Os. Hij is 1 van de eigenaren van Trendies by Me. Hij verkoopt exclusieve dames

Lees verder »

Winterslaap

15-01-2019 Sinds 3 weken mag ik weer voorzichtig in de stoel zitten. Best bijzonder als je vanaf maart in bed gelegen hebt. Het is niet

Lees verder »

Bewuster fotograferen

22-01-2019 De laatste jaren, toen ik nog actief was als fotograaf heb ik geprobeerd bewuster te gaan fotograferen. Een foto is zoveel mooier als je

Lees verder »

Geluk

12-02-2019 Naast veel geduld heb je ook weleens geluk nodig om een leuke foto te kunnen maken. In dit geval zaten we al een tijdje

Lees verder »

Knuffelende olifanten

19-02-2019 Elke foto moet een verhaal vertellen. Leuk is wel dat iedereen zijn eigen verhaal bedenkt. Anne-Xin dacht bijvoorbeeld dat deze olifanten aan het knuffelen

Lees verder »

Zomer nieuws

21-11-2019 Zomer nieuws!Ik wil graag iets met jullie delen!Het gaat over iets wat ik deze zomer heb mogen meemaken!Zoals velen van jullie al weten ben

Lees verder »

Goede voornemens

09-12-2020 Lieve mensen,  Ik moet mij een beetje schamen, 28 november 2018 schreef ik mijn eerste blog met het idee om dit minimaal maandelijks te

Lees verder »

Vacature en 38 postcards

28-01-2021 Corona, eigenlijk ben ik er wel een beetje klaar mee. Je kan de tv niet aanzetten of je wordt er wel mee geconfronteerd.  Zelf heb

Lees verder »

Ideeën

03-03-2021 Dag vrienden en vriendinnen, Helaas kan ik niet zien hoe vaak mijn blog gelezen wordt. Bij mijn vorige blog, genaamd ‘Vacature en 38 postcards’,

Lees verder »

Storm, regen en wind

14-04-2021 Goedemiddag lieve blog-vrienden en vriendinnen,  Zoals jullie weten verkoop ik al enige tijd, tot tevredenheid van velen en ook mijzelf, foto’s op Dibond. Foto’s

Lees verder »

Expositie(tje)

13-05-2021 Het moest even geheim blijven, maar nu kunnen we het eindelijk verklappen: ik heb een nieuwe expositie in Harderwijk. Een expositie bij Fysio Totaal

Lees verder »

Even kwijt

21-07-2021 Dag vrienden Ik heb lang zitten twijfelen, maar ik geloof dat ik dit toch even kwijt wil. Zoals veel van jullie weten, ben ik

Lees verder »

Rollercoaster

11-08-2021 Er kan in één weekje veel gebeuren… Eén van de belangrijkste dingen iedere ochtend is de vraag of de zon schijnt. Gaan we naar

Lees verder »

Inspiratie

31-08-2021 Hoi blog-vrienden, Alweer een nieuw blog, maar nog wel op de oude site. Een nieuwe site kost altijd meer tijd dan je denkt. Maar

Lees verder »

De tijd vliegt

Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien in

Lees verder »

De tijd vliegt – Deel 2

Beste blogvrienden, De tijd vliegt en in mijn geval nog sneller dan ik denk, hoewel ik best snel kan denken. Maarja, dat is weer wat anders.  Zoals

Lees verder »

Goed nieuws!

Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste plaats

Lees verder »