Blogs

Niet te geloven - Deel 1

24-03-2022

Hallo blog-vrienden,
 
Soms schud ik een blog zo uit mijn mouw, maar de laatste tijd wil het niet lukken. Er zijn de afgelopen weken al een stuk of 5 de vuilnisbak in gegaan. Maar vandaag heb ik te veel om in een blog te verwerken, daarom is dit deel 1.
 
Afgelopen september kwam ik op het idee om iets moois voor mijn vrouw Regine te laten maken. Ik had in een tv-programma Patrick Visser gezien, hij werkt deels in Harderwijk. Patrick maakt van schroot en oud ijzer kunstwerken van dieren. In Harderwijk staan 4 levensgrote beelden van hem. Op een rotonde, bij een parkeergarage, in een park en eentje op het strand. Onvoorstelbaar dat je het vermogen hebt om zoiets te kunnen maken! 
 
We hebben Patrick vorig jaar benaderd met de vraag of hij een beeld wilde maken van 1 van onze katten. Op verzoek hebben wij foto‘s van de kat doorgestuurd en alle afmetingen doorgegeven. Hoe groot moest het beeld worden? Hoe breed? Patrick ging er mee aan de slag en er volgde radiostilte. Niemand wist wanneer het beeld klaar was, ook Patrick zelf niet. We moesten rekening houden met februari/maart 2022, want Patrick is erg druk met vele projecten. Begin maart kregen we inderdaad het telefoontje dat het beeld klaar was, met hier wat foto‘s bij. Later mochten we het beeld ook nog komen bekijken in de werkplaats. We maakten een afspraak en Patrick heeft het beeld deze week gebracht. Hij heeft het beeld op een soort zuil geplaatst. Niet zomaar een zuil, maar eentje die de uitstraling heeft van een boomstam. Kortom: het beeld staat hier nu, het heeft nog niet zijn definitieve standplaats, maar hij is super mooi geworden. Het was bijzonder rom Patrick te ontmoeten en hem te horen vertellen over zijn werk. De bekendheid die hij heeft gekregen door zijn televisie optreden en de dromen die hij heeft. Bijvoorbeeld een paard maken op meer dan ware grote. Zijn naam staat op het kunstwerk en ik ben blij dat ik nu een echte Patrick Visser in huis heb. 
 
Ben jij op zoek naar iets moois voor op je kantoor of bij je bedrijfspand? Of zoals bij ons, voor in de tuin? Bel Patrick! Zijn site is: www. Patrickvisser-junkart.nl, onder het kopje ‘contact’ kun je al zijn contactgegevens vinden.
 
Dit was deel 1, ik zal proberen om deel 2 zo snel mogelijk online te zetten. Deel 2 gaat over Ziggy en Kim van Hondenschool Kim. 
 
Dankjewel & tot ziens!