Blogs

Niet te geloven – deel 1

Hallo blog-vrienden, 

Soms schud ik een blog zo uit mijn mouw, maar de laatste tijd wil het niet lukken. Er zijn de afgelopen weken al een stuk of 5 de vuilnisbak in gegaan. Maar vandaag heb ik te veel om in een blog te verwerken, daarom is dit deel 1. Afgelopen september kwam ik op het idee om iets moois voor mijn vrouw Regine te laten maken. Ik had in een tv-programma Patrick Visser gezien, hij werkt deels in Harderwijk. Patrick maakt van schroot en oud ijzer kunstwerken van dieren. In Harderwijk staan 4 levensgrote beelden van hem. Op een rotonde, bij een parkeergarage, in een park en eentje op het strand. Onvoorstelbaar dat je het vermogen hebt om zoiets te kunnen maken!  We hebben Patrick vorig jaar benaderd met de vraag of hij een beeld wilde maken van 1 van onze katten. Op verzoek hebben wij foto‘s van de kat doorgestuurd en alle afmetingen doorgegeven. Hoe groot moest het beeld worden? Hoe breed? Patrick ging er mee aan de slag en er volgde radiostilte. Niemand wist wanneer het beeld klaar was, ook Patrick zelf niet. We moesten rekening houden met februari/maart 2022, want Patrick is erg druk met vele projecten. Begin maart kregen we inderdaad het telefoontje dat het beeld klaar was, met hier wat foto‘s bij. Later mochten we het beeld ook nog komen bekijken in de werkplaats. We maakten een afspraak en Patrick heeft het beeld deze week gebracht. Hij heeft het beeld op een soort zuil geplaatst. Niet zomaar een zuil, maar eentje die de uitstraling heeft van een boomstam. Kortom: het beeld staat hier nu, het heeft nog niet zijn definitieve standplaats, maar hij is super mooi geworden. Het was bijzonder rom Patrick te ontmoeten en hem te horen vertellen over zijn werk. De bekendheid die hij heeft gekregen door zijn televisie optreden en de dromen die hij heeft. Bijvoorbeeld een paard maken op meer dan ware grote. Zijn naam staat op het kunstwerk en ik ben blij dat ik nu een echte Patrick Visser in huis heb.  Ben jij op zoek naar iets moois voor op je kantoor of bij je bedrijfspand? Of zoals bij ons, voor in de tuin? Bel Patrick! Zijn site is: www. Patrickvisser-junkart.nl, onder het kopje ‘contact’ kun je al zijn contactgegevens vinden. Dit was deel 1, ik zal proberen om deel 2 zo snel mogelijk online te zetten. Deel 2 gaat over Ziggy en Kim van Hondenschool Kim.  Dankjewel & tot ziens!

Niet te geloven -Deel 4

Hoi vrienden,  Daar zijn we al weer, met een nieuw deel van de nu al veelbesproken hitserie ‘Niet te geloven’. Deel 4 dit maal. Deel 3 heb

Lees verder »

Niet te geloven -Deel 2

21-5-2022 Hallo vrienden,  Wat ik jullie nu ga vertellen is echt niet te geloven. Onze hond Ziggy is de slimste, intelligentste en snelst lerende pup van de klas.

Lees verder »

Goed nieuws

28-01-2022 Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste

Lees verder »

De tijd vliegt – deel 2

23-12-2021 Beste blogvrienden, De tijd vliegt en in mijn geval nog sneller dan ik denk, hoewel ik best snel kan denken. Maarja, dat is weer wat

Lees verder »

Zeit vergeht

13-10-2021 Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien

Lees verder »

Wilkommen

14-05-2018 WELKOM Een nieuwe website, het werd tijd. Bloed, zweet en tranen. Even dit, even dat en dan 500 keer. Dat is samen heel veel

Lees verder »

Kunstwerk zu Hause

11-12-2018 De foto’s op DiBond van mijn webshop kunnen geen betere plek verdienen, dan bij u in uw woonkamer aan de muur. Daarom hebben we

Lees verder »

Super stolz auf

08-01-2019 Een tijdje terug werd ik benaderd door Henk van Os. Hij is 1 van de eigenaren van Trendies by Me. Hij verkoopt exclusieve dames

Lees verder »

Winterschlaf

15-01-2019 Sinds 3 weken mag ik weer voorzichtig in de stoel zitten. Best bijzonder als je vanaf maart in bed gelegen hebt. Het is niet

Lees verder »

Schieße bewusster

22-01-2019 De laatste jaren, toen ik nog actief was als fotograaf heb ik geprobeerd bewuster te gaan fotograferen. Een foto is zoveel mooier als je

Lees verder »

Glück

12-02-2019 Naast veel geduld heb je ook weleens geluk nodig om een leuke foto te kunnen maken. In dit geval zaten we al een tijdje

Lees verder »

Elefanten umarmen

19-02-2019 Elke foto moet een verhaal vertellen. Leuk is wel dat iedereen zijn eigen verhaal bedenkt. Anne-Xin dacht bijvoorbeeld dat deze olifanten aan het knuffelen

Lees verder »

Endlich ein Update!

19-02-2019 19 februari, mijn laatste blog op deze site. Het was nog wel de bedoeling om het één keer in de week te doen! Een

Lees verder »

Gute Absichten

09-12-2020 Lieve mensen,  Ik moet mij een beetje schamen, 28 november 2018 schreef ik mijn eerste blog met het idee om dit minimaal maandelijks te

Lees verder »

Ideen

03-03-2021 Dag vrienden en vriendinnen, Helaas kan ik niet zien hoe vaak mijn blog gelezen wordt. Bij mijn vorige blog, genaamd ‘Vacature en 38 postcards’,

Lees verder »

Sturm, Regen und Wind

14-04-2021 Goedemiddag lieve blog-vrienden en vriendinnen,  Zoals jullie weten verkoop ik al enige tijd, tot tevredenheid van velen en ook mijzelf, foto’s op Dibond. Foto’s

Lees verder »

Kleine Ausstellung

13-05-2021 Het moest even geheim blijven, maar nu kunnen we het eindelijk verklappen: ik heb een nieuwe expositie in Harderwijk. Een expositie bij Fysio Totaal

Lees verder »

Achterbahn

11-08-2021 Er kan in één weekje veel gebeuren… Eén van de belangrijkste dingen iedere ochtend is de vraag of de zon schijnt. Gaan we naar

Lees verder »

Inspiration

31-08-2021 Hoi blog-vrienden, Alweer een nieuw blog, maar nog wel op de oude site. Een nieuwe site kost altijd meer tijd dan je denkt. Maar

Lees verder »

Zeit vergeht

Time flies… En hoe ouder je wordt, hoe meer t waar lijkt te zijn. Terwijl de tijd helemaal niet kan vliegen, nog nooit gezien in

Lees verder »

De tijd vliegt – Deel 2

Beste blogvrienden, De tijd vliegt en in mijn geval nog sneller dan ik denk, hoewel ik best snel kan denken. Maarja, dat is weer wat anders.  Zoals

Lees verder »

Gute Nachrichten!

Beste blog vrienden, Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al twee leuke dingen vertellen! In de eerste plaats

Lees verder »